(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Segedínský guláš
Potřebné ingredience
vepřové maso,ml.sladká paprika,kmín, kys.zelí, bobkový list,zakysaná smetana,pikantní klobáska,sul,pepř,masox,cibule.
Postup přípravy
vepřové maso na kostky,cibuli na jemno,prvně osmažíme cibuli,opečeme klobásku s masem a dlouho opekáme až pustí štávu klobásku vyndáme maso zasipeme paprikou,osolíme,opepříme a přidáme masox zalijeme vodou a necháme dusit do měkka, ve druhém kastrolku uvaříme zelí osmažíme cibulku pak dáme zelí,kmín,bobkový list osolíme a vaříme.
Když máme měkké maso přídáme k němu zelí a klobásku,dochutíme a nakonec smetanu,nejlé pe je nechat přez noc odležet aby to chytlo chut klobásky je moc dobrý
Když máme měkké maso přídáme k němu zelí a klobásku,dochutíme a nakonec smetanu,nejlé pe je nechat přez noc odležet aby to chytlo chut klobásky je moc dobrý
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/091113/09/b125598-1258102341.jpg)
Sindy1
(upraveno)
13. 11. 2016, 11:12
Díky za recept
Kamča G.
![(jidlo)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/90.gif)
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)